Independent Hair Designers


Online afspraak maken

Bij annulering van de afspraak binnen 24 uur voor de behandeling geldt er een no-show tarief van € 22,50

SOAP Kappers

Het Soap team bestaat uit een groep zeer ervaren mensen op het gebied van haar, zowel het ontwerp, de uitvoering als ook het advies voor thuis is hun passie.

Het knippen inclusief styling/finishing duurt bij ons minimaal 45 minuten.

Omdat we die tijd er voor nemen kunnen we ook echt iets creëren, dit moet je echter zelf ervaren.

Wekelijks traint het team om nieuwe ontdekkingen te doen op technisch gebied. Jaarlijks gaan er een aantal van ons een week naar het Mekka op haargebied; Londen, hier worden we op het internationale haarinstituut getraind in technieken en inzichten die ongeveer een jaar later pas in Nederland doordringen.

Sta je open voor vernieuwende creaties met je haar dan kun je dus van onze opgedane kennis gebruik maken, laat dit vooral weten als je toe bent aan een nieuwe creatie.

Ook voor het kleuren geldt alles dat hierboven beschreven is, belangrijk om te weten is dat voor het kleuren een apparte kleurafdeling, die alles op het gebied van kleuren en kleurtechnieken weet, voor je klaar staat

Samenvattend zoeken wij altijd naar nieuwe kennis en is het voor ons een uitdaging om ook van jouw haar iets geweldigs te maken.

Voor de wekelijkse training zijn we altijd op zoek naar modellen. Je wordt gratis behandeld, we vragen alleen creatieve vrijheid. Loop even binnen om dit af te spreken.